Som en egen bröllopskoordinator!

Okategoriserade |


Eftersom vi bytte lokal så tätt inpå vårt bröllop var det en hel del att stå i under de två månaderna som nu var kvar. Jag kan säga att det var riktigt skönt att välja ett ställe där allt ingår då, det blir som att man har en egen bröllopskoordinator som fixar och donar. Att allt finns klart såsom olika dukningar, meny, dryck och upplägg. Någon som är van vid bröllop!! Ett tips till alla er därute som planerar bröllop är att ha ett excelark (vi fick ett vi skulle fylla i utav Noors slott) – det hjälpte oss SÅ mycket. Dels för att vi tänkte på saker vi kanske annars hade glömt, men också för att de sedan inte behövde fråga oss en enda gång hur vi ville ha det i olika situationer under bröllopsdagen. Perfekt att också lämna över till tex. en toastmadame eller någon annan som man ger ansvaret att ”hålla koll” under den stora dagen. Dessutom är det enkelt för den som ska vara eran höger hand att kunna ta kontakt med viktiga nyckelspelare både innan för att stämma av och sedan under själva dagen. Tex. med florist, konditori eller kanske någon DJ.

Så har ni inte gjort det – fixa en excel NU!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *