VI HAR EN FOTOGRAF!

edenjames-wedding-21

Vi har en fotograf! Efter onsdagens bakslag med festlokalen, är det riktigt skönt att kunna bocka av bröllopsfotograf på vår att-göra lista.
Han heter Andreas (@fotograf.andreaslofstrand på instagram) och vi fick honom rekommenderad av en tidigare kollega till mig som gifte sig i somras.

Jag kontaktade Andreas på instagram i slutet av januari, efter det har G haft kontakt via mail och igår träffades vi på ett lunch-möte för att gå igenom våra förutsättningar, förväntningar och presentera oss som par. Redan innan hade både jag och G en riktigt bra magkänsla som sa – det här är nog vår kille! Och nu har alla bitar fallit på plats. OJ vad vi är peppade och taggade till tusen!

Nu gäller det att hitta inspirationsbilder som speglar den känslan vi vill förmedla från vår stora dag. Hittills har vi hittat dessa,

edenjames-wedding-21edenjames-wedding-10Bildkälla: Green Weddingshoes

Och dessa!

dfc5e6a0686a859657ab147b98d2a852 293d135ee763f417af489b4bc4a5f666Bildkälla: min pinterest som ni hittar här (klick!)

Ledorden för bilderna är: festligt, avslappnat, FÄRG, romantiskt, glatt, lite spexigt och spontant. Självklart kommer vi även vilja ha några traditionella porträtt bilder. Andreas är med oss hela dagen, så vi hinner nog med både det ena och det andra. Ungefär såhär ser vår planering för dagen ut just nu,

  • Fotografering när vi gör oss i ordning
  • ”First look” bilder, porträttbilder, gruppbilder
  • 14:00 – Vigsel
  • Fotografering i festlokalen, brudskål, mingel och fördrinkar
  • Fotografering under middagen

Kan knappt vänta på att få se dessa bilder <3 Till er som ska gifta er och funderar på om det är värt att lägga ner mycket pengar på en fotograf så är svaret: JA! Det är minnen för livet från er kärleksfullaste dag. Gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *