Bästa dagen i livet!

Okategoriserade |


Dagen som vi har väntat på i över två år kom äntligen, och vilken dag det var! Allt blev precis som vi hade önskat, och till och med ännu bättre. Vi är helt överväldigade av all kärlek från våra vänner och familj.

Dagen började med att jag och mina brudtärnor fixade oss med våra hårstylister och min makeupartist på hotell MJ’s i Malmö. Steve förberedde sig med sin bestman och marskalkar i en svit, och vi tjejer i en annan. Det var viktigt för oss att enligt engelsk tradition inte träffas för ens ceremonin. Det var så otroligt pirrigt och förväntansfullt.

Vi tog oss till kyrkan i var sin limousine vilket kändes superlyxigt! Där laddade vi upp med Champagne och musik på var sitt håll tillsammans med våra brudtärnor och marskalkar.

Ceremonin var som en dröm. Jag gick in efter brudtärnor och marskalkar till Wagners Brudmarsch – precis så som jag föreställt mig det sen jag var barn. Att sen komma in i kyrkan och se Steve i sin fantastiska kostym var oslagbart. Det första som Steve sa till mig när ja väl kom upp till altaret var – ”we did it”. Kändes verkligen overkligt att det äntligen var vår tur och att vi fick stå där och gifta oss, efter allt vi har varit med om.

Ceremonin blev extra fantastisk av de sånger som mina vänner Michelle och Andy sjöng. Redan vid första tonen av ”Songbird” började jag gråta. Andy sjöng ”She’s the One” helt fantastiskt, och de avslutade med utgångslåten ”YES”. Det var verkligen en dröm.

Jag och Steve åkte sedan i Limousine tillsammans på väg till att ta porträtt. Vi tog foton vid en strand vilket var magiskt, medan gästerna tog en Londonbuss till minglet vid festlokalen. Vår DJ och saxofonist spelade, och gästerna fick även gå tipspromenad och svara på frågor om mig och Steve.

Bröllopsfesten var underbar. Vår toastmadame var den bästa man kan tänka sig. Som hon hade förberett och ordnat med fina överraskningar. Vi är så lyckligt lottade! Det var underbara tal, otrolig mat och det kändes som att alla hade det jättebra.

Vi tog foton vid solnedgången, åt bröllopstårta och dansade brudvalsen i regnet. Helt underbart <3

Sedan började bandet ”Nyfiken Gul” spela, och herregud vilket drag det blev. Som vi dansade och sjöng. Kvällen avslutades med vår DJ och nattamat i form av Pulled Pork Burger.

Vilken dag! Detta kommer vi leva på för alltid. Vi är så otroligt tacksamma!!

Underbara foton tagna av fotograf Anna Lauridsen. Kolla in hennes instagram photographer_annalauridsen eller hennes hemsida annalauridsen.com . Hon är ett geni!! <3

Vill ni se mer bilder från bröllopet så kan ni göra det på min instagram: singer_sarahapplebee

4 svar på “Bästa dagen i livet!

 1. Anna säger:

  Wow, låter som en helt fantastisk dag!!! 😍 Stort grattis återigen, fina Sarah och Steve! 🎉

  Svara
 2. Emma toastmadame säger:

  ❤️❤️ så glad att jag fick vara med fira den här dagen med er !

  Svara
 3. Emma toastmadame säger:

  ❤️❤️ så glad att jag fick vara med och fira den här dagen med er !

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *