Bröllopsveckan!

Okategoriserade |


Nu har det varit lite tyst här på sistone då jag har haft fullt upp med alla bröllopsförberedelser.

Nu är vi i Sverige, och det är bara några dagar kvar till bröllopet. Vi är supertaggade, pirriga och förväntansfulla =)

Denna veckan har vi fixat med alla smådetaljer och koordination av all logistik och pratat med alla leverantörer till bröllopet. Vi har köpt massa smådekoration och saker som man inte tänker på att man behöver, haha!

Jag har även fått gå i sista minuten till Wedding Store i Malmö, för att sy in lite extra på klänningen. Dom är verkligen helt fantastiska som tar emot mig i sista stund. Jag måste verkligen rekommendera alla som vill köpa en brudklänning eller festklänning i Malmö att gå dit. Servicen är verkligen världsklass!!

Igår anlände även de första gästerna från England, och resten kommer idag och imorgon. Nu känns det verkligen att allt är på riktigt! Om några dagar är jag äntligen Fru Applebee <3

Flera uppdateringar kommer efter bröllopet. Då delar jag med mig om hur allt gick och självklart får ni se massa bilder =)

Ni kan även följa mig på min Instagram singer_sarahmuller eller under hashtagen #YouHadMeAtApplebee

 

Den fina bilden i inlägget är taget av underbara Anna Lauridsen på Kullafoto. Du kan kolla in henne på photographer_annalauridsen på Instagram eller på www.annalauridsen.com

Massa kärlek <3

 

1 svar på “Bröllopsveckan!

  1. Ewe säger:

    Åh så härligt! Jag följer och ser fram emot alla bilder sen 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *