Bästa dagen i livet!

Okategoriserade |


Dagen som vi har väntat på i över två år kom äntligen, och vilken dag det var! Allt blev precis som vi hade önskat, och till och med ännu bättre. Vi är helt överväldigade av all kärlek från våra vänner och familj.

Dagen började med att jag och mina brudtärnor fixade oss med våra hårstylister och min makeupartist på hotell MJ’s i Malmö. Steve förberedde sig med sin bestman och marskalkar i en svit, och vi tjejer i en annan. Det var viktigt för oss att enligt engelsk tradition inte träffas för ens ceremonin. Det var så otroligt pirrigt och förväntansfullt.

Vi tog oss till kyrkan i var sin limousine vilket kändes superlyxigt! Där laddade vi upp med Champagne och musik på var sitt håll tillsammans med våra brudtärnor och marskalkar.

Ceremonin var som en dröm. Jag gick in efter brudtärnor och marskalkar till Wagners Brudmarsch – precis så som jag föreställt mig det sen jag var barn. Att sen komma in i kyrkan och se Steve i sin fantastiska kostym var oslagbart. Det första som Steve sa till mig när ja väl kom upp till altaret var – ”we did it”. Kändes verkligen overkligt att det äntligen var vår tur och att vi fick stå där och gifta oss, efter allt vi har varit med om.

Ceremonin blev extra fantastisk av de sånger som mina vänner Michelle och Andy sjöng. Redan vid första tonen av ”Songbird” började jag gråta. Andy sjöng ”She’s the One” helt fantastiskt, och de avslutade med utgångslåten ”YES”. Det var verkligen en dröm.

Jag och Steve åkte sedan i Limousine tillsammans på väg till att ta porträtt. Vi tog foton vid en strand vilket var magiskt, medan gästerna tog en Londonbuss till minglet vid festlokalen. Vår DJ och saxofonist spelade, och gästerna fick även gå tipspromenad och svara på frågor om mig och Steve.

Bröllopsfesten var underbar. Vår toastmadame var den bästa man kan tänka sig. Som hon hade förberett och ordnat med fina överraskningar. Vi är så lyckligt lottade! Det var underbara tal, otrolig mat och det kändes som att alla hade det jättebra.

Vi tog foton vid solnedgången, åt bröllopstårta och dansade brudvalsen i regnet. Helt underbart <3

Sedan började bandet ”Nyfiken Gul” spela, och herregud vilket drag det blev. Som vi dansade och sjöng. Kvällen avslutades med vår DJ och nattamat i form av Pulled Pork Burger.

Vilken dag! Detta kommer vi leva på för alltid. Vi är så otroligt tacksamma!!

Underbara foton tagna av fotograf Anna Lauridsen. Kolla in hennes instagram photographer_annalauridsen eller hennes hemsida annalauridsen.com . Hon är ett geni!! <3

Vill ni se mer bilder från bröllopet så kan ni göra det på min instagram: singer_sarahapplebee

Bröllopsveckan!

Okategoriserade |


Nu har det varit lite tyst här på sistone då jag har haft fullt upp med alla bröllopsförberedelser.

Nu är vi i Sverige, och det är bara några dagar kvar till bröllopet. Vi är supertaggade, pirriga och förväntansfulla =)

Denna veckan har vi fixat med alla smådetaljer och koordination av all logistik och pratat med alla leverantörer till bröllopet. Vi har köpt massa smådekoration och saker som man inte tänker på att man behöver, haha!

Jag har även fått gå i sista minuten till Wedding Store i Malmö, för att sy in lite extra på klänningen. Dom är verkligen helt fantastiska som tar emot mig i sista stund. Jag måste verkligen rekommendera alla som vill köpa en brudklänning eller festklänning i Malmö att gå dit. Servicen är verkligen världsklass!!

Igår anlände även de första gästerna från England, och resten kommer idag och imorgon. Nu känns det verkligen att allt är på riktigt! Om några dagar är jag äntligen Fru Applebee <3

Flera uppdateringar kommer efter bröllopet. Då delar jag med mig om hur allt gick och självklart får ni se massa bilder =)

Ni kan även följa mig på min Instagram singer_sarahmuller eller under hashtagen #YouHadMeAtApplebee

 

Den fina bilden i inlägget är taget av underbara Anna Lauridsen på Kullafoto. Du kan kolla in henne på photographer_annalauridsen på Instagram eller på www.annalauridsen.com

Massa kärlek <3

 

En liten uppdatering…

Okategoriserade |


Det var en liten stund sen jag senast skrev om bröllopsplaneringen, så här kommer en liten uppdatering =)

Nu är det bara drygt 7 veckor kvar tills bröllopet, och mer och mer börjar att falla på plats. Självklart är ovissheten kring alla restriktioner väldigt frustrerande, men vi försöker att hålla oss positiva!

Nu verkar det ju som att vi kan vara 50 personer från och med den 1 juli, så vi får hoppas på att det blir så! Vi har många gäster som reser internationellt och som nu i dessa tider inte kan komma på bröllopet. Detta gör att vi ändå räknar med runt 50 gäster totalt.
Vi försöker ha både en plan B och C redo vid eventuella problem, så att vi verkligen kan bli gifta nu =)

Vi har gjort mycket av planeringen redan och har lite småpyssel kvar såsom dekoration och beställning av trycksaker osv. Vi ska även bestämma vilket vin och bubbel vi vill ha till vår stora dag =).

Igår kom även vår hindersprövning på posten, så nu kan vi officiellt bli gifta i sommar, vilket känns helt underbart och pirrigt =).

Vi har också fått se alla bilder som togs på provfotograferingen. Måste bara säga wow!! Vår fotograf är verkligen fantastisk. Kolla in bilden här ovan som är tagen av underbara Anna Lauridsen på Kullafoto. Ni kan även kolla in hennes Instagram photographer_annalauridsen eller Facebook  för fler ljuvliga foton.

När vi var i Sverige så hade vi även avsmakning av bröllopstårtan och bestämde vilka smaker vi ska ha. Lina Veber som gör vår bröllopstårta är verkligen superduktig, och vi är sååå nöjda med valet av tårta. Ska bli så kul att få servera detta till våra gäster, och det lär bli mycket över som vi kan njuta av under dagarna efter vårt bröllop.

Paketet på bilden här nedan var fyllt av tårtbitar som vi smakade för att sedan bestämma vilka smaker som vi vill ha =)

Hur går det med era bröllopsplaner? Dela gärna med er av hur det går i kommentarerna här nedan, och kom ihåg att följa mig på min Instagram för fler uppdateringar: singer_sarahmuller

 

 

Massa kärlek <3

 

Provfotografering!

Okategoriserade |


Nu är vi tillbaka i Spanien igen, och har hunnit landa lite efter alla intryck ifrån bröllopsplanerandet i Sverige. Wow, vad vi har hunnit med mycket och haft sååå mycket roligt. Vi har träffat flera av våra fantastiska leverantörer och gjort många val inför bröllopet, så nu börjar allt kännas på riktigt!

En av höjdpunkterna på resan var verkligen när vi träffade vår bröllopsfotograf Anna Lauridsen – Kullafoto, för planering och provfotografering. Herregud, ser ni bilden här ovan? Det är ju verkligen en dröm! Så superproffsig och talangfull. Vi är verkligen supernöjda, och ser så mycket fram emot alla bröllopsfoton =)

Kolla in hennes Instagram – @photographer_annalauridsen och Facebook – Fotograf Anna Lauridsen, Kullafoto för fler underbara foton, och om ni vill boka henne till ert bröllop så gör ni det via hennes hemsida: https://annalauridsen.com

Har ni bokat bröllopsfotograf än? Hur går det med bröllopsplaneringen? Dela gärna med er i kommentarerna här nedan =).

Glöm inte att följa mer av mig och min vardag på Instagram – singer_sarahmuller eller min hemsida www.sarahentertainment.com

 

<3

Provsmakning av bröllopsmeny!

Okategoriserade |


Nu har vi varit i Sverige i ungefär 2 veckor för att göra massa bröllopsplanering. Det är verkligen underbart kul och det får oss på bröllopshumör igen. All oro som har varit det senaste året har försvunnit, även om det bara är för en liten stund. Vi försöker bara hålla inställningen om att det går att genomföra vårt bröllop denna sommaren!! Vi har gjort så många roliga saker hittills och träffat helt underbara leverantörer.

I tisdags var vi på Luftkastellet i Malmö för att gå igenom vår bröllopsmeny och smaka på alla rätter. Det var verkligen en dröm! Tänk att få sitta med sin blivande man, i en stor restaurang alldeles själv, och titta ut över Öresund och Öresundsbron, samtidigt som man äter en helt fantastisk middag! Det var verkligen en stor höjdpunkt denna veckan! Nu har vi bestämt hur hela menyn ska se ut, och vi är så spända på att få bjuda våra gäster på denna maten!

Hur går det för er, blivande brudpar och bröllopsplaneringen? Har ni valt mat? Kommer ni ha buffé eller trerätters? Dela gärna med er av era upplevelser och tankar i kommentarerna här nedan =)

 

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på Instagram: singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

 

 

Massa kärlek <3

 

 

Resa till Sverige

Okategoriserade |


Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Sverige för att träffa bröllopsleverantörer och fixa det sista. Vi hoppas på att resan går bra då det är så mycket att tänka på nu i coronatider.

Vi har redan bokat in tid för rådgivning om vigselringar, möte med prästen och jag ska även äntligen få prova min klänning som har väntat på mig i affären så länge. Vi ska också ansöka om hindersprövning bland annat. Det kommer att vara ett fullspäckat schema, men vi ser verkligen fram emot allt.

Jag har i dagarna även beställt ett till par bröllopsskor som jag kommer att ta med mig när jag provar klänningen. Utöver detta är löshår beställt för att kunna användas som utfyllnad och på så vis få mitt hår att se tjockare ut på bröllopet. Detta ska provas med min hår – och makeupartist som jag träffar om någon vecka.

Allt detta ska bli så spännande och jag ser fram emot att dela med mig av alla dessa händelser till er. Många uppdateringar är att vänta framöver =)

 

Hur går det med bröllopsplanerna för er, brudpar? Dela gärna med er av er resa i kommentarerna här nedan.

 

Om ni vill följa mer av mig och min vardag, samt resan till Sverige så kan ni göra det på min Instagram singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

 

 

Massa kärlek

 

<3

 

 

 

Hår & smink

Okategoriserade |


Ny vecka, nya möjligheter. Hoppas allt är bra med er läsare och alla ni brudpar som är mitt uppe i era bröllopsplaneringar.

Vi är nu vid samma tidpunkt som vi var när vi avbröt planeringen förra året. Nu tar vi på riktigt upp planeringen igen och ser fram emot att åka till Sverige den närmsta månaden för att träffa de leverantörer som vi har bokat. Ser så mycket fram emot det. Jag har redan nu planerat in en tid med min makeupartist då vi ska göra en provsminkning och provuppsättning på håret. Ska bli så otroligt kul.

Så det är dags att leta lite inspiration på både hår och smink. Har en liten idé över hur jag vill ha det, men inte riktigt bestämt mig än. Tittar för fullt på pinterest för att söka idéer.

Jag är en person som brukar ha ganska mycket smink på grund av mitt jobb som sångerska, och jag älskar ögonskugga och färgade läppar. Oroar mig dock att det kan bli lite för mycket på bröllopsdagen.

Vad tycker ni? Hur hade ni hår och smink på er bröllopsdag? Bokade ni frisör och makeupartist eller gjorde ni det mesta själva? Dela gärna med er av era erfarenheter och tips i kommentarerna här nedan =).

Vill ni följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på Instagram, singer_sarahmuller eller på min hemsida. 

Massa kärlek <3

En liten uppdatering…

Okategoriserade |


De nya inbjudningskorten har nu skickats ut och det gäller att hålla tummarna och hoppet uppe för att sommaren ska bli bra och att vi kan ha bröllop som planerat. Måste medge att humöret går både upp och ner från dag till dag. Vi försöker vara hoppfulla så gott som det går men vissa dagar är såklart svårare.

Vår förhoppning är att vi ska kunna komma till Sverige i april för att kunna söka om hindersprövning, träffa fotograf, DJ, makeupartist osv. Allt beror självklart på alla regler som Spanien och Sverige har. Just nu får vi inte lämna ön vilket känns lite halvt klaustrofobiskt. Sverige stänger ute folk som kommer via Danmark och Kastrup är den flygplatsen som vi måste flyga till. Ja, det är ju en enda röra som kännas lite mycket ibland. Men förhoppningsvis så löser sig allt och vi kan komma hem snart =)

I dessa tider när det är mycket oro i tankarna och då är det väldigt viktigt att kunna prata med sina nära och kära och stötta varann. Både jag och Steve är otroligt lyckligt lottade med så många fina människor i vår närhet. När jag känner mig extra corona-deppig så ringer jag min syster som också är min brudtärna (maid of honor) och hon muntrar genast upp mig och försöker peppa mig genom hela processen =)

Hur känner ni om er bröllopsplanering? Hur gör ni när ni blir corona-deppiga? Dela gärna med er av tankar och tips i kommentarerna nedan.

 

Vill ni följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på min Instagram singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

Massa kärlek <3

 

 

 

Nya Inbjudningar

Okategoriserade |


Nu är det drygt 5 månader kvar till bröllopet, och vi börjar planera igen på allvar. Vi har bestämt oss för att absolut gifta oss i sommar och att restriktionerna måste vara färre i juli, haha. Vi vill inte behöva vänta och skjuta upp våra liv mer nu efter att ha väntat tålmodigt så länge.

Så en första del i planerandet har varit att beställa nya inbjudningskort då vi gärna vill kunna spara och ge inbjudningskort med det ”riktiga” datumet på. Vi beställer från Zazzle.com och de har skickats med raketfart från USA till Sverige. Ska bli så kul att skicka ut dom i helgen.

Trots alla negativa nyheter från media så väljer vi att hålla hoppet och modet uppe och tro att sommaren kommer att se bättre ut. Det gör att vi får en ”nytändning” och känner oss peppade igen, vilket är så himla viktigt i bröllopsplanerandet. Man vill kunna tänka tillbaka på tiden med glädje och kunna må bra genom processen. Det är trots allt en av de största händelserna i livet =)

Hur går det för alla er brudpar där ute som står mitt i planeringen? Dela gärna med er av era storys i kommentarerna här nedan.

Kom också ihåg att följa mig på Instagram – singer_sarahmuller och på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

Massa kärlek <3

Skor skor skor

Okategoriserade |


Nu är vi inne i februari och helt plötsligt känns det som att tiden går väldigt fort. Nu är det (förhoppningsvis om världen vill) ungefär 6 månader kvar tills vi gifter oss. Vi börjar gå in och planera detaljer och det känns väldigt roligt. Jag har börjat tänka på skor till mig själv och har redan beställt ett par. Jag har alltid älskat riktigt höga klackar och är van att stå på scenen 6 dagar i veckan (i alla fall innan corona) med höga klackar i flera timmar. Dessutom är jag ganska kort så klackar får mig lite längre och ger mig ett bättre självförtroende.

Dock är frågan om man verkligen orkar dessa klackar en hel dag, och oron om man trampar fel etc kommer då och då. Min tanke har då fört mig vidare på att kanske skaffa ett par kortare klackar eller eventuellt alternera mellan olika par?

Jag är besatt av skor och kan googla i all oändlighet. Dock är det inte alltid lätt att hitta vita klackar och det säljs inte överallt året runt. Man kan givetvis kolla på andra färger. Ibland har tanken slagit mig om man skulle våga sig på att prova ett par i samma färg som vårt tema – alltså Burgundy.

Jag kan drömma mig runt i fantastiska skor av Jimmy Choo eller Manolo Blahnik och bara önska att man kunde unna sig så underbara klackar. Men där säger vår bröllopsbudget stopp, haha.

 

 

Tänk att få bära dessa skor av Manolo Blahnik a la Sex And The City

 

 

 

Jag tänker också att det är viktigt att man är bekväm och trivs under dagen – skorna är ju inte det som folk ser hela tiden heller =)

Hur tänker ni kring skor? Vad är viktigast för er? Vilken typ/typer av skor ska ni ha på er bröllopsdag? Dela gärna med er i kommentarerna här nedan och kom ihåg att följa mig och min vardag vidare på Instagram – singer_sarahmuller

 

Massa kärlek <3