Färgpalett

Planering |


Kan du måla allt med färger i en vind

Nej.

Men hur som helst så gör färger väldigt mycket för känslan och för att hålla ihop den röda tråden. Vi har valt att jobba med 3 färger där varje färg har en ljusare nyans. En vana från arbetslivet gissar jag där vi alltid upplever att kunderna har alldeles för få färger. Vi gillar när man kan få leka lite.

Färgskala

De tre färgerna vi har valt att arbeta med är aprikos, en kallare blå och lavendel. Vi tycker det blir en väldigt fin kombination och ingen av färgerna skär sig mot varandra. De funkar även bra mot grönt. Då vi gifter oss precis i övergången till sommaren kommer det såklart vara grönt ute!

Vad tycker ni om våra färger?! 😇❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *