Skyltar och trycksaker

När det kommer till skyltar och trycksaker så var allt hemmapyssel. Jag ville att färg, teman och typsnitt skulle gå igen utan att vara för matchymatchy.

Våra save the dates var magneter som signalerade party, tagna på pridefestivalen med cigg i munnen.

Inbjudan visade tydligt temat, med krispigt vitt, gröna blad och naturfärgat kuvert med snöre.

Jag hade 2 typsnitt som jag försökte ha i allt.

Vigselprogram med servetter och rispåsar var i samma stil som inbjudan och det lilla klistermärket på servetten är samma stil som på gästboken. Hade allt köpts färdigt, i samma stil, så skulle själen inte funnits där.

Vår välkomstskylt i plywood av furu. Samma typsnitt som i övriga trycksaker men här får det nordiska blonda vara stjärnan. Ruskuskvist som förekom på flera andra ställen.

Vår bordsplacering hade samma typsnitt som allt annat men här står gammalt trä för karaktären. Det gröna gick igen runt omkring skylten.

Bordsplacering med guld, äkta grönt och det naturliga i form av kork.

Varje namnlapp, i naturfärgad manillalapp, svart namn i samma typsnitt som allt annat och så det gula i form av sammetsband.

Menykorten som använder naturpapper och samma design men ändå är olikt allt annat.

Jag försökte tänka enhetligt med det saker jag inte gjort själv utan köpt in. Lyckoboostlappar som sedan förvarades i mässingslåda och världskarta som går i samma färgskala.

Fyra av stationerna hade mässingsram och nästan samma upplägg som vigselprogrammet.

I ginbaren är det samma typsnitt men inverterat, svart blir vitt.

Gästboken som är likt det andra, men som har exakt samma design som klistermärkena på mingel popcornen, knäckebrödet och servetterna i kyrkan. Instax kameran som tar bilder i samma stil som save the dates.

Bilderna i detta inlägg är tagna av http://www.matildastillvaro.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *