Fotografering i vilda Lofoten

Matilda, vår fantastiska fotograf, önskade sig dramatiska himlar till vår fotosession. Och det fick hon så det räckte. På äkta Lofotsvis hann vi uppleva alla väder under dagen, ibland alla väder på samma timma.

Vi tog vår fina bil och åkte mot det område där både vår familjestuga finns men också världens nordligaste surfstrand. Vi stannade först på en fin liten rastplats vi så ofta brukar göra.

Sedan åkte vi vidare, för att hamna högst uppe på den gamla vägen till unstad.

Vilka bilder vi fick där uppe. Vädret växlade nästan var 10e minut. I någon svagt ögonblick, för att få Liv att tänka på annat ropar jag; väder är en social konstruktion.

Sedan begav vi oss till torkställningarna för fiskhuvuden. I Lofoten så säger man att det luktar pengar.

Jag gillar första bilden där jag tokskrattar och Liv är bekymrad. Så mycket ”vi”❤️

Tänk att vi fått dessa fina bilder på oss på just denna plats som är så speciell för oss. Vi är ju verkligen inga 22 åringar med fotomodellspotential, men vi är fångade i det som är all vår härlighet. Man vill ju liksom ha med Matilda genom hela livet nu. Till slut får man väll någon form av mängdrabatt??

Vi slutade vår fotografering nere vid vår stuga. Vi skulle efter det ta lite bilder på en blomsteräng. Men uppenbarligen hade jag tänkt att en veteranbils klocka var en tillförlitlig källa. När vi dubbelkollade tiden på något från mer modern tid så visade det sig att vi höll på att missa vigseln.

Bilderna i detta inlägg är tagna av http://www.matildastillvaro.se.

One thought on “Fotografering i vilda Lofoten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *