Dukning

Vi dukade på små fyrmannabord som vi satt ihop två och två. Billigaste vita duken från Ikea som grund. Med många glas och bestick fanns inte så mycket plats kvar på borden för några större projekt.

På varje bord fanns det bestick och glas för 3 rätter. Dessutom assiett för bröd och vattenglas. Fråga mig inte hur mina bestick hamnat i sådan oordning på denna bild. Bra terapi för min inre perfektionist😂. Blev inköp från Ikea på bestick och två av fyra glas, när det som var i lokalen inte räckte. Och samma pris att köpa som att hyra.

En omaka vintage linneservett på varje plats med namnlapp på manilla, fäst med sammetsband. Släktens bestånd med linneservetter fick kompletteras med några besök på div välgörenhetsbutiker.

På varje bord fanns pysslade bordsnummer i ram från Ikea, bröd i bruna påsar, bubbelvatten i flaskor, också från Ikea, och pysslad meny på små stafflier.

Mässingsljusstakar vi hade i släkten, ljusstakar i senapsgult som spontanköptes på en rea dagarna innan, ginkoträd och ruskuskvistar dekorerade borden. Ruskusken var precis lagom mellan glasen, vaser hade liksom försvunnit bland allt.

Vi hade godispåse och spel vid de platser där barn/ungdomar satt för att de skulle kunna roa sig under middagen.

Jag är nöjd med dukningen, att vi fick in våra färger och texturer från vårt tema på ett bra sätt.

Bilderna i detta inlägg är tagna av http://www.matildastillvaro.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *