Stegen mot den perfekta huden

Jag är ju ganska nördig när det kommer till skönhet och alla produkter runt detta och nu inför bröllopet har jag ett fast mål- ha så bra hy som möjligt. Jag har ganska nyligen haft acne på kinderna som envist sitter kvar trots syror och rätt aggressiva behandlingar. Det enda som kvarstod för mig då var att köra dermapen. Det är en ganska brutal behandling som innebär att 12 nålar sticks in i huden och ”förstör” den, vilket gör att huden måste skynda sig att reparera sig och producerar massor med collagen och det bildas då ny frisk, fin hud.

Det är en smärtsam behandling det kan jag erkänna men smärtan varar bara i några minuter när pennan körs över huden, efteråt får man en skön svalkande mask. Nu är det en vecka sedan jag gjorde min andra behandling och min hy har redan fått mindre porer och har en helt annan lyster. Man får se till att tillföra fukt i mängder efter behandlingen och att ta det lugnt med syrorna så huden får chans att återhämta sig. Jag har redan bokat in två stycken till behandlingar och kommer att vara färdig med min kur i februari då det ska gå 6-8 veckor mellan behandlingarna. Det är dyra behandlingar, men leder det till att jag slipper mina acneärr och får en bättre hud är det definitivt värt det.

Man blöder lite när man gör behandlingen, men det simg_2364er nog värre ut på bilden än vad det var, ber om ursäkt till dig som är känslig, men vill också visa hur det kan se ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *