En regnig midsommar

Midsommar

Midsommarafton

Midsommarafton igår, hoppas att ni hade det bra. För vår del blev den en klassisk midsommar och regnet var såklart närvarande under stora delar av dagen. Men vad gör det när skratten och samtalen finns där.

Bilden ni ser ovan tillhör inte vanligheterna. Det är inte ofta vi tar bilder på oss tre tillsammans. Mer av den varan hoppas jag på. Det är ju så roligt att ha och kunna se tillbaka på.

Lena

Det syns inte på bilden, men var hos min fantastiska vän och frisör Lena i torsdags. Hon ska hjälpa mig med mitt hår på bröllopet och jag kan inte vara annat än superglad för det! Hon är så duktig och jag känner mig så trygg i hennes händer. Jag frågade henne väldigt snabbt efter förlovningen, både för att hon inte skulle boka in någon annan men mest för att jag inte kan tänka mig någon bättre.

Jag har varit kund hos Lena sedan jag flyttade upp till Hässleholm, vilket är snart 2 år sedan. Lena vet hur mitt hår beter sig, hur det mår som bäst och vad jag gillar och trivs i. Det bästa av allt är att jag fått en fantastisk vän i Lena. Hon är så klok, smart, omtänksam och bjuder på sig själv. Tack Lena för allt du gör och för att du är den du är!

Fokus nu när det gäller håret är att det sparas ut, klipper endast topparna nu. Vad gäller färgen gör vi inte heller något tokigt, tonar det något för att få en helhet. Vi ska göra en provuppsättning några veckor innan bröllopet, ska bli spännande att se! Som sagt, du har mitt fulla förtroende Lena!

Puss och kram / Emmi

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *