Ett brev på posten

img_2594

Ett steg närmare.

Ett steg närmare vår vigsel och en stor milstolpe, för igår under vår promenad postade vi vår hindersprövning och ansökan om efternamn. Vi kommer efter den 7 oktober båda heta Schyberg. Det känns så bra att skriva det. Emmi och Christian Schyberg.

Det för oss in på nästa ämne.

Vår bröllopshashtag – Skymountains2017

När vi väl bestämt oss för vad vårt gemensamma efternamn skulle vara, var det inte så svårt att bestämma hashtag. Under hashtaggen Skymountains finns det redan väldigt många bilder under, så vi la till årtalet för att ha en egen. Och till just skymountains behövs det nog ingen annan förklaring än att det är efternamnet på knagglig svengelska.

Ska bli så roligt att få ta del av våra vänners bilder från vårt bröllop, att precis som med bloggen få alla minnen sparade!

Puss och kram / Emmi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *