Hektisk eftermiddag

Sitter nu på tåget mot Malmö för en hel del bröllopsplanering! Först ut är att träffa Malmö live för att gå genom de punkter vi har kvar och för att stämma av så att allt är i sin ordning. Har ett A4-blad att bocka av så är en del…

Punkt två på listan är prova klänningen igen. Senast jag var där mätte vi hur mycket den skulle läggas upp samt att axelbanden skulle sys in lite. Hoppas nu att den passar. Har trots en del skärpning med maten gått upp i vikt den här sommaren vilket inte är så roligt men det är egentligen bara att göra det bästa av situationen. Och hoppas att jag kan gå ner det senare, om inte till bröllopet så sen för att känna mig piggare.

Vidare från klänningen så är nästa möte med fotografen Isabell N Wedin. Det ska bli väldigt spännande! Ser fram emot bilderna som kommer komma från vår bröllopsdag.

Fjärde och sista punkten är lite hemlig fortfarande, så då är det bättre att jag inte skriver något alls om den, men det är en stor del av bröllopet.

Så den här torsdagseftermiddagen är väldigt hektisk men också väldigt rolig då många punkter på checklistan kommer kunna bockas av och det är så skönt när det blir gjort ett tag innan.

One thought on “Hektisk eftermiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *