Great Gatsby Bröllop

Great Gatsby-bröllop. Kan man verkligen ha ett tema på sitt bröllop?

Självklart kan man det. För mig och Micke var det nästintill en självklarhet att inte ha ett traditionellt bröllop. Blunda och tänk er att ni anländer till er vigsel. Alla era gäster utstrålar sann Gatsby anda från topp till tå. Musiken pulsar från högtalarna och det är så mycket glädje och konfettin flödar. Vem kan motstå det?

Vi är två oerhört livliga, sociala och spontana personer med tusen järn i elden. Till en början var vi själva lite nervösa över vårt snabba beslut om temat. Idag ångrar vi inte det en enda sekund. Det bästa beslutet från min sida bortsett från att jag sa JA till Micke så klart :D. Aldrig kunde vi trott att gästernas respons skulle bli så positiv som den blev. Många har redan sin outfit fixad, magiskt.

Det viktigaste när man planerar sitt bröllop är att det finns inga rätt eller fel, utan det är ni som bestämmer. Det är er största dag i livet. Tänkt inte att enligt normerna ”borde det” vara så här. Hur ni vill ha det är det viktigaste.

Vi har hunnit en bra bit i planeringen och jag lovar att i framtida inlägg berätta allt om ringarna, klänningen, dekorationer, meny, musik och val av vigselplats.

Men först måste jag dela med mig av mitt bästa tips. Nästa inlägg blir om hur ni kan bevara alla minnen och stunder även under planeringstiden. Vem vill inte blicka tillbaka till den tiden om 10år?

PS, mer tema på framtida bröllop ;).

Trevlig kväll

/ Jennie

A little party never killed nobody!

 

 

3 thoughts on “Great Gatsby Bröllop

  1. Ηello therе! Ꮤould you mind if I share y᧐ur blog ԝith my twitter ɡroup?
    Tһere’s a lot of folks tһat I think wοuld reaⅼly enjoy
    your cⲟntent. Ꮲlease ⅼet me know. Thank you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *