Hej!

Johanna förlovad, 17/7 2018

Hej och välkommen!

Jag ser så mycket fram emot att dela med mig av tankar, idéer och beslut fram till den stora dagen (6/7 2019) och jag hoppas såklart att jag kan inspirera dig på vägen.

Innan jag berättar om hur jag och min fästman Johan träffades (för snart 8 år sedan), hur vi förlovade oss (i Spanien denna sommar) och om andra saker som redan bestämts (lokal, kyrka, tärnor/mashalkar, toastmasters, fotograf och utskick av save-the-date) så vill jag börja med att presentera oss lite närmare.

Mitt namn är Johanna, jag är 29 år gammal och jobbar som Inbound Marketing Manager på ett telekomföretag sedan augusti i år. Min fästman Johan är 28 år och jobbar som VD på en digitalbyrå. För tre år sedan flyttade vi från en etta i Solna till en 2:a i Vasastan Stockholm. När vi inte jobbar tycker vi om att röra på oss. Det blir oftast långa promenader runt Kungsholmen, paddel med min familj eller spinning och annan styrketräning. Vi går gärna ut på stan för att unna oss goda middagar och älskar såklart att umgås med vänner och familj.

För att ni ska få en ännu bättre bild av mig skulle jag vilja tipsa om min youtube-kanal och instagram. Ni kanske inte får en så rättbvis bild av Johan dock, han gillar mer att vara bakom kameran än framför men kämpar på för min skull. 😉

I nästa inlägg blir det en djupdykning i hur jag och Johan träffades för 8 år sedan,
när vi studerade i Örebro…

KRAM!

2 thoughts on “Hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *