New York!

Var inne en sväng på jobbet igår och gjorde klart det sista inför inlämning av Allt om bröllop Smekmånad. Det blev ett välfyllt nummer med massa härliga tips på vad det finns för fantastiska bröllopsresor, när man åker var (beroende på årstid) men även hur det går till att gifta sig utomlands. Ska ni sitta med planering av bröllopsresan så se till att köpa hem tidningen! Meanwhile, kika gärna runt på Allt om bröllop – Bröllopsresa

Ett viktigt intresse som både Leo och jag delar är att resa & skapa oförglömliga minnen.

Finns ingen bättre känsla än att få uppleva vackra platser runt om i världen, framför allt tillsammans med ens partner in crime. En skön mix av god mat, vulkanvandring, kritvita sandstränder, häftiga naturupplevelser men även magsjuka, vätskebrist, och inte minst värmesting efter att ha somnat vid strandkanten. Jupp, jag såg ut som ett konstverk från Picassos tid! Men fördelarna är betydligt fler, så igår satte vi oss på ett plan mot NYC!

Vi har båda varit i NYC tidigare men detta är första gången vi reser hit tillsammans. Senast jag var i NYC var under vintertid. Never more! Sjukligt kallt att åka hit under december. Ni vet när man fryser så mycket att man sätter på sig två jackor och när lager-på-lager – metoden gör dig härligt orörlig. Exakt så!

Men denna gång valde vi rätt tid på året, upp mot 28 grader idag. Underbart! Hade velat skriva ett par rader till, men känner hur hungern börjar smyga sig på Leo.

Bold photography is utilized to capture this New York State mind by providing the typical busy New York City life with cluttered and a framed orientation.
Foto: Photostar2

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *