Min bröllopsklänning!

Okategoriserade |


Det var över ett år sen som jag började prova bröllopsklänningar och det var mycket mer överväldigande än vad jag hade trott. När jag provade den första klänningen så fick jag direkt tårar i ögonen av känslan och det kändes verkligen på riktigt, trots att det absolut inte var den rätta klänningen. Känslan av att stå där i kyrkan målades direkt upp framför mina ögon.

Jag hade en idé om hur jag ville att min klänning skulle se ut, men det var så otroligt svårt att hitta det jag letade efter. Jag tror att jag provade runt 50 klänningar i 3 olika butiker och jag blev alldeles yr och förvirrad och visste inte riktigt vad jag kände längre.

Jag besökte sen den fjärde och sista affären på min lista – Wedding Store i Malmö. Där klaffade verkligen allting. Direkt när vi kom in i affären så blev vi bemötta av en fantastisk service, jag fick beskriva mina tankar om hur klänningen skulle se ut och sen tog expediten fram just den – precis som jag hade föreställt mig! Det kan låta klyschigt men för mig var det verkligen så att jag bara visste direkt att det var rätt.

Idag har jag betalat det sista på klänningen och jag längtar så mycket efter att prova den igen. Det var över ett år sen nu, så det är verkligen dags snart.

 

Vad är era erfarenheter kring klänningar? Har ni hittat den rätta än? Provade ni många eller har ni inte börjat än? Dela gärna med er av era tankar.

 

Vill ni följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på Instagram: singer_sarahmuller och på min hemsida www.sarahentertainment.com

<3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *