Hår-inspo

img_9100.jpg

Min stil-ikon när det kommer till beauty/hår inför vigseln ( och väldigt ofta annars också) är Birgitte Bardot. HUR vacker kan man va! Jag tror jag kommer köra hennes ikoniska frisyr under vigseln. Mitt hår och make kommer göras av min syster Sara som är absolut världsbäst på att få mig och alla andra till sitt snyggaste jag. Så tacksam för henne ( inte bara för hon är en grym frisör utan för hon också e världens bästa vän, syster och en av mina tärnor)

Frågan är vilken färg jag ska ha på håret ? Jag pendlar just nu mellan rosa och blont. Hur jag än kommer välja kommer jag säkert ångra mig! ( så jobbigt att ständigt vara mellan hårfärger haha) vad tycker ni? Stay blond eller gå tillbaka till de rosa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *