Påsk och stilkris

facetune_21-04-2019-01-09-12.jpg

Nu är det 33 dagar kvar tills vi drar till LA!! Det mesta börjar falls på plats men börjar inse att ett destination wedding utan nån hjälp på plats kräver att man är enormt chill och lugn med att det blir lite som de blir. Jobbigt för mig som är ett kontrollfreak när det gäller planering haha.

Har också börjat tveka inför allting jag ska ha på mig och vill ändra alla outfitss🙈

Idag ska vi fylla i alla uppgifter på vegas countys hemsida och boka dem sista grejerna för the honeymoon och sen ska jag försöka släppa stressen och bara njuta. Vi får väl se hur de går Hahah

Igår var vi ute och plåtade lite i de fina vädret. Blir absolut inte lika bra Cali look bilder utanför Stockholm som i öknen 🙈😹😎 men vi försökte iaf Hahaha

I morgon tänkte jag dela med mig av vår plan för vår honeymoon road trip Är SÅ pepp på den! Stay tuned och glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *