Jag har numera bröllopsskor

image

Jag gav snabbt upp drömmen om ett par pumps från Jimmy Choo. Ett par fantastiska reafyndade hann komma hem och klämma lite i stortån. Sedan kände jag bara; aldrig i livet att jag går runt på livets dag och har ont i fötterna.

Exakt i samma stil med glitter, men nästan ingen klack och till en fjärdedel av priset så blev det istället Sparkle by Valerie Afialo från Heelow. Man kan köpa till rosetter om man vill, men själva ”urringen” tycker jag gör skorna. Helt rätt val och Liv är så imponerad över hur kloka beslut jag tar 😉

Jag tror att jag kanske måste klicka hem ett par gummistövlar till själva fotograferingen då vi ska ut i naturen (drömmer om ett par tokgula) och har sedan innan ett par Lanvin-sneakers som ska bli dansskorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *