Bröllopsresa

8453_2

Vi har stor respekt för att det är en jätteresa för dem som tar sig upp till Lofoten för vårt bröllop och jag vill absolut inte ha saker, jag har genom många intensiva år köpt allt vi kan tänkas behöva, jag köper ofta av god kvalité och är väldigt kräsen när det gäller vilken stil jag vill ha. Sedan jag upptäckte Konmarimetoden så har jag också blivit bra på att göra mig av saker som inte längre passar oss. Så kommer gästerna med en massa prylar, är risken stor att de åker ut lika fort de kom in.

Därför bestämde vi oss att de gäster som vill bidra med något, får bidra till vår bröllopsresa. Vi kommer inte resa på en gång, utan spara ihop till den ett tag, njuta av att kolla på olika destinationer och planera. När vi har gott om tid efter bröllopet.

Som aktivitet på festen ska vi ha den här kartan, där gäster kan sätta upp en nål och skriva sitt tips på resmål och varför. Det blir en rolig början för oss, samtidigt som gästerna är medskapande till resan.

Som slutkommentar så är det verkligen positivt att många i Sverige har börjat fundera på hur framförallt att flyga påverkar miljön på ett onödigt sätt. Jag känner många som tar flygfria år och liknande. Jag tror stenhårt på ballansen. Spara in miljön där det går att spara in, oftast är stora besparingar i vardagen bättre än en bröllopsresa och det är så vi försöker leva.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *