Nu har vi två grymma toastmadames

img_0084

Om vi var snabba på bollen med brudtärnor så var vi det verkligen inte när det kommer till toastmadames. Vi förstod nog först inte riktigt vad som var grejen, vad skulle de göra liksom? Efter en krokig väg har vi nu troligen en bra väg framåt.

Vår fina vän Suvita är Toastmadame med fokus på förberedelserna. Hon har bra skills på att planera och kommer verkligen till sin rätt i detta sammanhang, vi har skypemöten och skickar excel till varandra. Suvita pratar både norska och svenska, känner både mig och Liv hur bra som helst.

Min kollega Hanna, som har grymma kommunikationsskills, ska försöka hålla i ordning på oss från brudskål till tårta. Hon har en väldigt bra bild av vad som är jag och nu även Liv och kan nog hålla rätt nivå på det mesta. Förhoppningvis blir hon lite full och börjar prata norska mot kvällens slut;)

Ev så behöver Hanna ha en vän under kvällen, annars så tänker vi att vi fördelar uppgifterna på nära släkt och vänner under dagen så alla har någon del de känner att de kan bidra med, samtidigt som de kan slappna av för den mesta tiden.

Hanna var på besök i fredags, vi berättade våra klassiska historier, mös och provdrack massa vin. Det kommer bli så himla bra. Suvita ska vi skype-dejta med under nästa helg. Vilken tur vi har som har båda två som vill hjälpa oss.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *