Bröllopsfeber

Jag och mina systrar hade en fantastisk dag på den bröllopsmässa vi var på igår. Och vad roligt att så många som jag mött via bloggen också var där. Det finns lite från dagen sparad som story på insta @brollopsbloggen

Vi började dagen med det lilla kit jag ordnat med mini-moët. Sedan kom vi rakt in i en modevisning som vi spanade på från champangebaren. Efter det hann vi typ med ett halvt varv inne på mässan.

Jag hann besöka en hyrningstjänst jag har såååån lust att pröva till bröllopet @rentalstories. Det är deras drömmiga dukning i bilden ovan. Jag deltog i någon tävling, håll tummarna för mig! Det vore drömmen att hyra deras guldbestick.

Dagens höjdpunkt var vinprovningen, det är så roligt att pröva med rätt mat och se vad som händer med drycken.

img_0252

HAHA, efter detta så tog vi oss ett varv till, jag köpte Ariana Grande löshår. Min ena syrra som är proffs minglade vant runt, vi hade nu missat de mesta goodiebagsen. Jag hade faktiskt hoppas på mer dekorationstips, var mest fotografer och venues av förklarliga själ. Så för er som har längre förlovning var detta mkt mer passande.

Och såklart prövade jag massa ringar över min minibudget för vigselring. Fick några 25% kuponger med mig hem, så ska spana in de sidorna i veckan.

Jag är så glad över att få dela detta år med mina systrar och om några veckor händer något ännu mer spännande;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *