Salongsmorgon

Efter att ha satt på mig fin vit linnemorgonrock, sminkade jag Liv och begav mig till Stråå frisör. Liv hade en frisör som kom hem till oss som tog vid i hennes piffing.

På salongen så väntade mina två forlovere och systrar. Även vår toastmadame Hanna var med.

Det fanns champagne och snacks för alla.

Det första jag fick var en brev från fina toastmadame Suvita som inte kunde ta resan upp. Tårarna rann som en tok så det var stragiskt korrekt att göra det innan sminkningen.

Jag hade förberett grå linnemorgonrockar till alla, ett litet tackbrev och så ett varsitt silveramband att ha på dagen och som minne.

Janne gjorde mina naglar dagen innan och min fantastiska frisyr. På flera bilder efteråt så har regn och vind tagit bort lockarna, så njut av hennes fantastiska jobb medan det varar.

Resten av gänget fick fina frisyrer, alla med en gul ros i håret. Min mamma hade åkt och hämtar lite blommor och min brudbukett från Trine vår florist och lämnat till salongen.

Nu fick jag öppna presenter från mina två systrar. De hade fantastiskt nog ordnat något nytt, gammalt, blått och lånat till mig. Bland annat en läppstift med mina nya initialer ingraverat. Tårarna rann nu igen, vad omtänksamt❤️

Jag gick över till sminkning. Vi använde mitt egna smink så jag skulle vara säker att det passade mig, men så skönt att få lyxa till med att någon annan gjorde det.

Jag är så glad att vi fick de timmarna tillsammans. Vilken bra start på dagen❤️

Då var det bara att klä på sig den där paljettdrömmen.

De allra flesta bilderna i detta inlägg är tagna av http://www.matildastillvaro.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *