Klänningen

9003229919817735516

Äntligen har resan mot den perfekta klänningen börjat. Jag tvingade med min bästa vän(som är man, vilket innebär att alla alltid tror att det är vi som ska gifta oss) till några brudklänningsbutiker, mest för att testa vad jag passar i.

Jag var fruktansvärt nervös över att det inte skulle finnas några klänningar att testa för någon som mig som har storlek 42, kan med glädje säga att det var inga problem alls, i alla tre butikerna fanns det massor med olika modeller och sorter att testa.

Sjöjungfru är en modell jag förälskat mig i tidigare, en modell som jag hade fått för mig skulle vara  en smickrande modell för mig- och jag hade så rätt. Prövade en fluffig klänning men det kändes direkt inte alls som jag.

Jag har också varit säker på att jag vill ha ärm på min klänning, det var svårare att hitta, överallt erbjöds jag bolero till men jag var övertygad om att det inte skulle bli så fint som jag tänkt mig.

Det enda alternativet som var kvar efter ca 10 olika klänningar som testas var att sy upp en egen, alla klänningar som jag hittade var lite för mesiga för min smak, jag vill ha det tight och dramatiskt!

Min budget är 10 000kr och det kommer man heller inte superlångt med så när en vän till mig nämnde Matildas fest så blev jag genast intresserad och bokade in ett besök, men mer om mitt besök i ett annat inlägg.

Bilden är från när jag testar klänningar, fin men inte den rätta…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *