En sjättedel av mitt liv

220px-krdpislands

I helgen firade jag och Niklas fem år. Det är en halv evighet och jag är jäkligt stolt över att vi klarat det så bra hitintills.

Vi firade genom att äta på stället som vi hade första dejten på, tyvärr var det en rätt tråkig restaurang men kul med nostalgin även om vi bara tog några drinkar där när vi först träffades.

Vi har som rutin att man får bestämma en dagsaktivitet vartannat år, nu var det Niklas tur men på grund av sjukdom fick vi skjuta på aktiviteten till om några helger. Men då ska vi spela in låten ”Islands in the stream” i en studio, sjukt kul men också en utmaning då jag förr sjöng mycket och har rätt höga krav på mig själv, men det gäller att bara se det roliga och knäppa i situationen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *