Inbjudningskort

thumbnail_img_20180326_180128

Detta inlägg är i samarbete med The Paper Story och är alltså sponsrat

När vi började fundera på vad för sorts inbjudningskort vi ville ha upptäckte vi att det var en djungel där ute, en del leverantörer var väldigt dyra och många hade väldigt ful design, vi kände att vårt enda alternativ var att skapa något själva men kände att samtidigt att våra kunskaper med layout var bristfälliga.

Så sprang vi på The Paper Story, ett designkollektiv som har designat ett brett utbud av tryckerisaker. Vårt tema är blått, orange och guld och på deras hemsida hittade vi en design som vi tyckte passade vårt tema jättebra. Designen heter ”Blå marmor” och är en jättefin kraftig blå med guldiga inslag, känns lyxigt och väldigt oss. Då det inte får plats speciellt mycket information på kortet valde vi att lägga till ett informationskort  där vi skrev ner all viktig information. Inbjudningskorten är enkelkort som är riktigt tjocka och semiglansiga och där texten är tryckt är det vita helt matt.

Det som kändes tryggt med The Paper Story var att vi skickade in texten vi ville ha och de satte ihop allting och skickade via mail så vi fick godkänna det innan de tryckte produkten. Det finns även en massa extra produkter du kan lägga till i samma tema, som bordsnummer, placeringskort, program, meny och save the date-kort. Du får själv välja om du vill skriva ut korten själv eller om du vill att ett tryckeri ska skicka hem den färdiga produkten till dig.

Både jag och Niklas är supernöjda med slutresultatet och har bara fått positiv feedback från våra inbjudna gäster.

thumbnail_img_20180326_180121

Nu kan du som läsare få 10% rabatt på hela orderna om du beställer innan den sista april 2018, ange rabattkoden Cecilia10 så gå in på www.thepaperstory.com för att spana in deras utbud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *