Vi har köpt ringar!

Woohoooo!!! Nu kan vi bocka av ännu en sak på vår checklista.
Igår åkte vi till Mall of Scandinavia och köpte min vigselring! Har spanat och funderat ett tag. Min förlovningsring är väldigt tunn och jag ville att även vigselringen skulle vara det. Samma typ av fattning, bredd och diamantstorlek som de mindre på min förlovningsring. Sagt och gjort så åkte vi in till ”vår” juvelerare, som vi nästan kan kalla dem nu eftersom dem gjorde Toms förlovningsring också. Tittade lite på sortimentet och slog sedan till!
Ska visa er hur det blev när dem är klara, om ca 1,5 månad.
Hade med dessa bilder som inspirationsbild och måste erkänna att vi kom ganska nära.

 
ring2  ring3

 
Eftersom vi ändå var i tagen så slog vi till på en morgongåva till mig samtidigt. Ja, jag vet. Totalt oromantiskt att vara med och bestämma morgongåvan men om man vet vad man vill ha så varför inte?! 🙂
Så det blev en vigselring (halvallians) och en ”bubblig” (halvallians) som morgongåva. Tanken är att morgongåvan kan vara på höger hand om man vill det, eller tillsammans med ringarna på vänster hand för lite mer bling. (Älskar bling, tror jag har varit en skata i mitt förra liv)
Älskar kombinationen av tre helt olika ringar men samtidigt så passar dem väldigt fint ihop. Båda ringarna kommer anpassas efter förlovningsringen så att dem kommer under den stora stenen utan att bli mellanrum eller att dem skadas av infattningen på den större stenen.

Vi köpte ringarna på Lycka Juveler i Mall of Scandinavia, Solna. Kan varmt rekommendera dem! Supertrevliga, harmoniska och framförallt väldigt kunniga! Dem designar sina egna ringar och kan även göra special utifrån era önskemål. Så bor ni i Stockholm och är på jakt efter ringar så missa inte ett besök hos dem!

Foto: Pinterest

3 thoughts on “Vi har köpt ringar!

 1. Så vackra ringar. Jag har också funderat på
  ganska smala ringar. Men hur gör man med
  gravyren? Funkar det fast dom är smala?
  Lycka till med bröllopet 😊

  1. Hej Victoria!
   Inga problem. Dem har graverat i min förlovningsring och dem ska göra det i vigselringen också. Den ”bubbliga” var dem lite tveksamma till.
   Skulle uppskatta min ring till 3mm tunn och de små stenarna är 0,01 carat så du vet när du kikar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *