Mardröm – säkert inte den sista

Bukett

Tillbaka till vardagen efter några fantastiska dagar i Kroatien. Vad sol, värme och salt hav gör med humöret. Bra uppladdning inför jobbet. Hoppas på att få några fina dagar hemma också. Kom igen sommaren – Heja dig!

Mardrömmen…

Hade för en vecka sedan min första mardröm om bröllopet. Jag och Christian skulle hämta blommorna till bestmans, tärnor och min brudbukett. Christian och hans bestmans corsage var riktigt fina, om än ganska stora.

Tärnornas däremot…svårt att beskriva med den var gjord av någon kaka i lager, så när dem höll buketterna framför sig såg alla gravida ut med några blommor som stack upp. Inte alls vad jag förväntat mig.

Och min brudbukett sen. Floristen var så nöjd med den, för hon hade ju använt hela 9 stycken olika typer av brudslöja. Så det var bara ett stort spret. Jag blev så ledsen och bara vrålade;

Det var ju inte alls det här jag hade beställt, jag ville ju ha en stor, färgglad bukett!

För så är det. Den bukett jag visualiserar framför mig är en stor, yvig och färgglad bukett. Tror det kommer bli väldigt fint till min klänning som är väldigt enkelt.

Vi har valt att anlita Blomsterpigan i Malmö. Jag har alltid gillat deras butik (tack mamma!). Dem har fått i uppdrag att ordna min bukett, fyra tärnbuketter som ska höra ihop med min, fyra stycken näbbuketter samt killarnas corsage där Christians kommer sticka ut lite. Ska bli så spännande att se vad dem tar fram till oss.

Om ni vill kolla på deras hemsida så är det bara att gå in på http://www.blomsterpigan.se. Många vackra kreationer som skapar ha-begär!

Jag kan också bekänna att jag är sämst på blomsternamn, så exakt vad det blir i buketten kan jag inte säga. Sen har Jacqueline fått fria händer, jag litar på henne och hennes förmåga att tolka alla miljoner inspirationsbilder jag skickat till henne.

En blomma jag däremot kan namnet på och som jag älskar är hösthortensia. Just färgen på den på bilden är lite blekt, men det beror på att jag köpte den i november förra året och den torkade så fint att jag fortfarande har kvar den.

Hösthortensia
Torkad hösthortensia.

Puss!

One thought on “Mardröm – säkert inte den sista

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *