Mina älskade tärnor

ninnaochemmi

Tjejer

Hur kan man få nog av sina favoriter? Det går nog inte. Helst av allt skulle jag vilja umgås dag och natt med er. Ni alla fyra är fantastiska individer, vackra kvinnor som alla är mina förebilder. Ni ger mig energi, kärlek, skratt och omtanke.

Ni är guld!

Jag har känt er olika länge, men vad spelar längden på vänskap för roll när det handlar om djup vänskap?

Ninna
Ninna

Ninna, syster: Ninna är och kommer alltid förbli min första och största förebild. Hon har stort hjärta, ett sätt som får alla att anförtro sig till henne, lyssnar, är öppen, ställer frågor och bryr sig om andra. Hon kan vara sin riktiga ålder men hon kan också vara 5 och får mig att bli sådär barnsligt tramsig. Den vän som jag delar så mest med och samtidigt har äran att kalla min storasyster!

 

 

 

 

Mikaela
Mikaela

Mikaela: Micka, min Micka. Vänner sedan dagis och tack vare oss (om vi får säga det själva) så har även våra föräldrar blivit de bästa av vänner. Vi kan utbyta blickar och vet sedan på sekunden vad den andra tänker på! Micka har en bubblande personlighet och jag delar så många minnen med henne.

 

 

 

 

Emilia
Emilia

Emilia: Lärde känna Emilia på Mickas 19 årsdag. Vi hade inte känt varandra länge när jag hälsade på henne i Umeå, dit hon flyttade för att studera. Ett år senare flyttade jag också till Umeå och tack vare Emilia blev dessa åren så minnesvärda. Hon har ett härligt skratt som smittar av sig men kan också vara rak och ärlig när det verkligen behövs.

 

 

 

 

 

Malin
Malin

Malin: Lärde känna Malin strax efter jag hade träffat Christian (Malin är sambo med en av Christians bestmans, Andreas). Malin har fått mig att känna mig välkommen i Hässleholm sedan dag ett. Det är få förunnat att få en så nära vän när man är ”så pass gammal”. Omtänksam och så innerligt varm.

 

 

 

 

 

Ninna, Micka, Emilia och Malin – jag älskar er! Tack från djupet av mitt hjärta att ni finns och är mina vänner!

 

Val av färg och klänningar

Eftersom vi gifter oss på hösten ville vi att färgerna på bröllopet skulle vara varma och något mörka. Eftersom blommorna kommer gå i mörkrött och grönt ville vi att kläderna för tärnorna och skulle hållas inom samma ramar. Beställde hem tygprover från två olika företag och valet på klänningsfärgen föll till slut på… Grönt! Killarnas kläder kommer vara mörkblåa och det hade blivit för mycket blått då om även tjejerna klänningar skulle vara blå.

Färger
Färger

Jag själv älskar den gröna färgen och det är en färg som alla mina tärnor klär väldigt bra i. Klänningarna beställde vi från Sofiamoore.se och fördelen med hemsidan är att man får klänningarna måttsydda. Väntar med spänning på resultatet! Och ytterligare en sak jag inte heller delar med mig av riktigt än, vilka modeller tjejerna valde 🙂

Puss och kram/ Emmi

 

 

 

 

One thought on “Mina älskade tärnor

  1. Bästa fina Emmi! Så glad över att få vara din tärna
    och vara vid din sida under er stora dag. Det är en
    ära!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *