Jag insåg nyss att jag ska gifta mig…

Jag måste bara skriva av mig…

72 dagar kvar och jag insåg nyss att jag ska va i brudkläder…Jag ska gifta mig.. Jag börjar nog bli nervös?

Jösses, ni tycker säkert jag är knäpp nu, men fram tills nu har jag mer känt ” ja vi ska gifta oss och ha en ball fest ”. Men jag har nog inte insett förrän nu att jag verkligen ska gifta mig…Jag ska vara en brud, jag ska få min prins.

Har suttit och skrivit en massa med mina tärnor om hår, brudskålen, entren till vigseln osv osv… Och i skrivande stund med dem fick jag en bubblig, pirrig, härlig känsla i kroppen…Super mycket glädje och samtidig så nära till tårar…

Helt sjuk känsla just nu…

Jag satt och tänkte på hur man kommer reagera när man ser alla gäster som gjort sig så fina och är där för just oss, mig och Micke…

Jösses… ja bättre sent än aldrig..

Jag har fram tills nu faktiskt känt att det är vilken fest som helst att planera.. inte att det är ett bröllop. Men efter denna förmiddagen så börjar jag verkligen inse vad som komma skall…

När de berättar att de är så avis på mig och att de så gärna vill göra det igen. DÅ insåg jag vad jag verkligen har framför mig..

Och mina tärnors tips ” NJUUUT”

Jag lovar att från och med nu njuta SÅÅÅ mkt av denna tiden innan också.

Dekorationer?? Hur dekorerar man för ett Great Gatsby tema??

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *