Mannens kläder

dumb-and-dumber-ss1

Min dröm är egentligen att ha ett frackbröllop, älskar den klädkoden då alla är uppklädda till tänderna. Men det kräver en del från gästerna och det känns inte riktigt schysst. Vi är inte riktigt ense än men jag tror nog att vi kommer landa i att ha mörk kostym som klädkod.

När det handlar om vad min blivande ska bära är vi inte riktigt i hamn heller, jag röstar på en mörkblå smoking då det passar in i temat och för att Niklas passar så himla bra i blått, men han säger varken bu eller bä. Jag är lite rädd för att han ska få en knäpp och plötsligt köpa hem en ljusblå kostym ”för att det är lite skoj”.. Tro mig det skulle kunna hända.

Vad ska era män ha på er? Eller till er som redan gift sig, vad hade era på sig?

 

Bild från filmen ”dum dummare”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *