Mässa

img_7293

Jag älskar att bli inspirerad, därför suger jag i mig information från alla möjliga kanaler. När jag googlade lite angående bröllopsmässor dök det upp Bröllopsfebers mässa direkt, otålig som jag är köpte jag biljetter till den tidiga mindre mässan som var just idag den 21e oktober. En mindre variant av stora mässan som de har i vår.

Det var verkligen en liten mässa, jag och Niklas gick igenom den på 20 minuter och då stannade vi även och pratade med en del utställare. Allt handlar om att sälja, var beredd på det, men det är också ett bra sätt för de företag som är nischade på bröllop att synas.

Då vi redan har bestämt lokal och klänning föll många av utställarna bort från intresselistan. Men jag fick upp intresset igen för ett fotobås(i mångas mun kallas det Photo booth) och oavsett om vi hyr ett, vilket skulle vara fantastiskt skönt då det skriver ut bilder och e-postar dem på samma gång! Eller om vi själva fixar något med vår instaxkamera(vilket kommer bli lite billigare men då får vi inte lika snygg lösning)…. Haha ibland blir jag galen på att ha en tight budget och vill bara springa till banken och ta ett lån, men jag får försöka se charmen i att hålla mig enligt budget.

Så, har du 200kr över gå definitivt på en mässa, men skippa den här lilla varianten, den var dessvärre alldeles för liten och gav inte så mycket.

Bilden är från ett fotobås-företag som ställde ut på mässan. Niklas som är 30 cm längre än mig fick stå och böja på knäna för att få plats i bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *