Kyrkan och traditionerna

cof

Förra veckan hade Värmdö kyrka en träff där man fick lyssna på lite förslag på sånger, psalmer och fick lite kort information om hur vigseln går till. Något jag inte var medveten om var att man måste ha en ring för att gifta sig i kyrkan, den ska välsignas och utan ring kommer prästen inte att viga paret.

Det är svårt att välja psalmer- eller nej egentligen är det ganska lätt, men Niklas som inte är kristen vill ha något att säga till om och dras främst till psalmer som har en rolig text….  Jag är sådär road av det där. Men vi får se hur det landar, vi kommer iallafall att ha stad i ljus, för ja det är en psalm. Älskade Tommy!

Imorgon ska vi på middag hos toastmadame och även kvinnan som vi tänkt ur att vara bussvärd tackade ja i helgen så vi är på banan. Mamma har lovat att hjälpa till och köpa alkohol i Tyskland, en stor fördel med att ha föräldrar som bor i Skåne. Och varje kväll sitter jag och pysslar, ska bli skönt att jag ska resa bort lite i maj så jag kan ha lite pysselfria kvällar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *