Om ens partner fick bestämma allt

img-20180430-wa0029-01

Det svåraste med ett bröllop är enligt mig, 1. Pengarna, budget är svår att hålla och allt roligt kostar. 2. Att man är två som måste ta alla beslut.

På TLC finns det ett program som handlar om att brudgummen får 150 000 kr och ska på 3 veckor planera ett bröllop helt själv, bruden får inte ens bestämma klänning. Vanligtvis går brudgummarna helt ut med någon knäpp dröm och bröllopet blir långt ifrån klassiska.

Jag och Niklas började prata om hur vi skulle planera om man fick bestämma helt själv, men främst- hur skulle man planera om man bara skulle utgå från vad den andre vill. Niklas hade hyrt något slott och det hade varit ett frack-bröllop, det är inte alltför långt ifrån mina drömmar men hans planer lät aningens stelare än vad jag skulle ha det.

Skulle jag planera ett bröllop som Niklas skulle vilja ha skulle det vara vigsel i skogen, mycket plädar och folk skulle klä sig rustikt. Festen skulle också ha ett vikingtema och maten skulle vara rustik, sen skulle det vara en rolig dj och mycket rökmaskin. Haha.

Men vårt bröllop blir ju en blandning av det vi vill ha, kombinerat med vad vår budget klarar av. Jag är också glad över att jag får vara med och planera- att släppa den kontrollen helt hade varit jobbig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *