Vi har bokat fotograf!

Shit vad nice! Ännu en viktig del som kan bockas av på checklistan, nämligen vår fotograf.
Vi pratade med stället vi ska vara på om dem kunde tipsa oss om lokala fotografer eller som dem samarbetar med. Fick en lista utifrån den moodboard som vi skickat ner med namn och hemsidor.
Vi satte oss en kväll och tittade på hemsidorna. Valde bort två direkt utifrån sidans layout och hur bilderna men även fotograferna såg ut. Så snabbt man dömer bort företag om dem inte har moderna och användarvänliga hemsidor. Extra viktigt blir det ju när vi inte kan träffa alla utan endast måste bedöma dem via deras hemsida/ Instagram.
Hur som helst så kunde vi inte bestämma oss helt så vi mailade dem två det stod mellan. Den ena svarade fortare än den andra och var väldigt hjärtlig i sin konversation så vi valde henne. Så nu är det bokat!
Sååå roligt! Det är ju väldigt viktigt med en bra fotograf. Det är han/ hon som ska fånga alla ögonblick. Mellan mig och Tom men även glädjen och stämningen hos gästerna! Vi ska kunna titta på dessa bilderna i år framöver och känna att det var som igår.
Tänk när vi sitter där gamla och rynkiga och tittar på dessa bilderna! Åh blir alldeles varm i kroppen!

Vi gjorde som jag skrev innan en moodboard för att förmedla vilken typ av bilder vi ville ha.
Tänkte dela med mig av den till er om det är någon som är på jakt efter inspiration.

1
Foto från Pinterest, kollage av mig.

Gillar dem svartvita bilderna men även dem i färg, dock nertonade!
Jag vill att vi får med dem vackra byggnaderna, vackra detaljbilder från när vi gör oss i ordning, kanske få med några bilder på vår dotter Luna som då kommer vara 1 år. Vår kärlek till varandra och så klart från middagen och festen!

Vår fotograf heter Sil Conti och finns på Instagram om ni vill följa henne under namnet @sildoll78

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *