Stilig brudgum

brudgum

Att hitta sin stil kan vara nog så klurigt till vardags och att hitta sin stil som brud eller brudgum – hello utmaning!

Så den här veckan vill jag ge er blivande brudgummar en dos av stilinspiration. När vi som brudar ska prova ut klänning eller bröllopsplagg så gör vi det också många gånger till ett litet event i sig. Och det är något jag också varmt rekommenderar dig som blivande brudgum (och alla blivande brudar så klart).

Välj en butik som du vet har plagg du gillar och gärna ring dit i förväg och berätta att ni tänker komma för att prova ut kläder till bröllopsdagen. Det behöver inte vara en klassisk bröllopsbutik, utan helt enkelt en butik som du vet har sådant du gillar. Så klart lättast med en mindre butik som kan ge en mer personlig service än t.ex. Zara eller H&M. Bjud sedan på en lunch, ett glas vin eller varför inte herrmiddag och fira att du hittat din brudgumsoutfit. Så härligt!

brudgumTips! Gör som Lucas – byt outfit under kvällen. Räcker med att byta de små detaljerna. Ta av kavajen och byt fluga för en mer avslappnad stil. 

Detsamma gäller så klart även alla er blivande brudar! Det är ju det här som är så underbart med att planera ett bröllop. Det går att skapa små bröllopsevent under vägen som gör både planeringen och vägen till bröllopet så galet mycket roligare.

Här är två favoriter för manlig stil på Instagram. Groomfashion lägger inte upp nya bilder varje dag, men har ett gäng fina inlägg som ni kan gå in och inspireras av.

groomfashion_instagram

Menwithclass är ett konto fyllt med godbitar (!) i form av stil för mannen både till vardags, fest och bröllop. Jag älskar till exempel den blå kostymen på bilden nedan. Kör den med en fluga och du har en supersnygg brudgumsoutfit. Eller varför inte köra fluga till vigsel och byta om till slips för mingel och middag.

menwithclass_instagram

Blir du sugen på att köra på fluga så tycker jag att det är absolut snyggast att knyta den själv. Hos svenska Tieroom så hittar du mängder med olika slipsar och flugor och dom har även en superpedagogisk video på hur du enkelt knyter din egen fluga. Titta här!

Har du några frågor på det här inlägget eller något du skulle vilja att vi tar upp i Bröllopspodden så kommentera gärna eller maila till oss på info@brollopspodden.se.

Foton: Louise Konstantia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *