Personligt bröllop

brollopsplanering

Den här veckan så bjuder jag på mina bästa tips för hur ni planerar ett bröllop som blir personligt. Personligt på riktigt. På det sätter skapar ni ett bröllop som har det där lilla extra, både för er och för era gäster. Det är så ni skapar en magisk dag.

Bästa tipsen för ett personligt bröllop!

Utgå från vad ni tycker om och älskar att göra. Skippa ordet bröllop i början och tänk att ni planerar en fest för er kärlek. Vad skulle ni fylla den dagen med?

Lägg sedan tid på att planera vigseln och gör den till er egen. Lägg till exempel till musik som ni gillar. Välj en plats ni får pirr i magen av. Träffa er präst eller vigselförrättare innan. Och byt om det inte känns rätt!

Skriv personliga vigseltal till varandra. Känns det läskigt? Det gör inget, det får det göras. Men ni kommer inte ångra er. Jag lovar!

Känner era gäster varandra? Om inte, bjud in dom i mindre konstellationer på fika eller middag under tiden fram till bröllopet. Det kommer att skapa en helt annan stämning under bröllopsdagen.

Ta med toastmaster/toastmadame i er bröllopsplanering. Om de vet vad ni vill ha och vilken stämning ni vill skapa så kommer deras uppdrag bli mycket enklare och ni kommer att få en bröllopsfest som känns som NI.

Nästa vecka så kommer jag ge er knepen för att lyckas hitta drömplatsen för ert bröllop. Hur ska man tänka? Och vad gör man om drömplatsen redan är uppbokad? Jag ger er ett par riktigt bra knep.

Tills dess så önskar er en riktigt fin adventshelg! Och jag hoppas så klart att ni lyssnar på senaste avsnittet av Bröllopspodden, det hittar ni HÄR.

Foto: Lina Roos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *