Styla ditt brudfölje

brudfölje

Idag tänkte jag ge er tips på hur ni kan tänka om ni vill styla ert brudfölje. Och med brudfölje menar jag brudtärnor, bestman och marskalkar. Tänk på att om ni inte vill eller kan betala för ert brudföljes kläder, vilket så klart är helt okej, då kan du heller inte kräva att de ska ha några speciella plagg. Men man kan ju alltid berätta om sin vision och hoppas att det är något som ditt brudfölje gärna hakar på.

Idéer för hur ni kan styla ert brudfölje:

En färg – olika nyanser. Istället för att klä alla i exakt samma klänningar färg så är det väldigt fint att kombinera nyanser av en eller flera färger. Det skapar en röd tråd men alla har chansen att hitta en färg som de trivs i. Kolla bara in den HÄR bilden.

En färg – olika stilar. Ett annat tips är att välja en färg till alla men att stilen på plagget är olika. Till marskalkarna så kan ni ju välja att några har slips, några fluga, någon väst. Ja, ni fattar!

_dsc2182Foto: Malin Lindner

Neutrala färger. Väljer en neutral färg som vit, beige eller svart och sedan låter ni en starkare accentfärg ta plats i smycken, handväskor eller skor istället. HÄR kan ni se vad jag menar.

Go crazy. Okej, kanske inte crazy. Men kom ihåg att det finns väldigt många vackra plagg som kanske inte är de klassiska tärn- eller marskalkplaggen. Våga använd spets, paljetter eller mönster. Älskar till exempel den HÄR bilden!

Foto (överst): Mikael Tannus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *