JUST MARRIED!!!

Hur overkligt är det inte att man numera är fru Gerefalk!!!??

Vi hade en helt magsik dag, trots att det spöregnade på morgonen och man hann tänka några gånger varför bokade vi inte kyrkan.
Lagom till vigseln sprack vädret upp och vi fick till och med sol! Det  kunde inte blivit bättre. Det var en magsik vigsel, så personlig med så mycket kärlek precis som vi önskat. Det var många av våra gäster som tyckte att det var ett ”ett riktigt sagobröllop”. Ett bra betyg I guess?!
Kvällen avslutades med en fantastiskt god middag på Societetshuset som fulländades med sååå många roliga, känslomässiga och fantastiska tal av både familj, vänner och släkt. Tills sist blev det en hejdundrandes bröllopsfest!

Vår dag hade inte kunnat bli bättre, den var helt perfekt. Känslorna varvades mellan lycka, kärlek och en och annan glädjetår.

Kommer göra en mer detaljerad uppdatering om hela dagen lite längre fram då man hunnit landa lite mer i att nu vara fru Gerefalk.

Foto: @wima_photography, vår fantastiskt duktiga fotograf. Se mer av hennes bilder här. Vi väntar med spänning efter att få se alla bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *