blombåge vid vigselplatsen

Det börjar närma sig med stormsteg, den är tiden går alltid så fort vare sig man planerar ett bröllop eller inte.  Tiden mellan vår och sommar, man vill bara stanna tiden ett tag förstår knappt hur nära det är nu.. <3

Något som vi inte alls har satt än är vigseln. Och det är en av de viktigaste sakerna på bröllopet tycker jag. Tobbes pappa (vår präst) kommer ner någon vecka efter påsk, så blir det till att planerna i minsta detalj. Så länge håller jag på att spåna lite på hur vi ska bygga upp vigselplatsen.

Vi kommer bygga någon form av blombåge/ram. Har en plan på att klä ramen med mest vitt tyg och även lite blommor i ena hörnet. Sedan har jag också beställt ett hjärta av vår florist som står på fot som vi tänker att vi också kommer kunna ha där framme vid ”altaret”, sedan lyfter vi in hjärtat och kan kanske ha det vid honnörsbordet.

Något i stil med detta har jag tänkt mig.. vad tror ni? 

3 thoughts on “blombåge vid vigselplatsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *