Bröllopsblommor ifrån Blomstra Design

Nu har man äntligen hunnit landa lite i den där bröllopsbubblan man varit i ett tag. Det har varit lite ofattbart att man numera faktiskt är fru. Samtidigt som jag älskar det. Ganska snabbt efter bröllopet slängdes man tillbaka till verkligheten innan det var dags för semester. Vi kommer åka på bröllopsresa i vinter. Det är egentligen först nu, en vecka in i semestern som man hunnit landa lite i allt och kolla tillbaka på vår dag och prata om den med nära och kära. Det har varit lite svårt att skriva tidigare då det varit så mycket känslor att man inte riktigt fått ner allt i ord och meningar. Men nu så. Back on track.

För några dagar sedan fick vi äntligen våra magiska bröllopsbilder, WOW säger jag vilket jäkla jobb gjort Mika @wimaphotograpy gjort! Vi är mer än nöjda. Alla bilderna i detta inlägget är givetvis tagna av henne.
Det är så mycket saker man vill dela med sig av ifrån bröllopet men tror jag får dela upp dagen i olika delar annars kommer inläggen bli längre än en roman.


BRÖLLOPSBLOMMOR!!!!
Detta var en av de viktigaste sakerna för mig, efter klänningen då.
Jag hade en liten tanke och idé på hur jag ville att min bröllopsbukett skulle vara även tärnbuketter, dekorationer m.m.

Kan ju inte säga annat än att Linn på Blomstra Design prickade mig helt rätt.
Blomstra Design är butik som ligger längs västkusten i mysiga Hunnebostrand. Jag har själv inte varit där ännu (får nog bli ett besök i sommar), eftersom vi skötte all kontakt vi telefon och mail, såååå smidigt! Eftersom att vi hade ett västkustbröllop kändes det helt rätt att välja och ta blommorna därifrån.

Jag skickade flera olika inspo bilder på olika typer av bröllopsblommar som jag gillade; färger, blommor, former etc. Sedan pratade vi även via telefon och jag kände direkt att hon förstod vad jag ville ha och vilken känsla jag var ute efter. Eftersom att vi under vinterhalvåret bor i Göteborg så är det också en bra bit att köra, så denna lösning passade oss helt perfekt i all annan bröllopsplanering.

Så om ni planerar ett västkustbröllop eller något annat typ av bröllop längs kusten, kan jag varmt rekommendera den här fantastiskt duktiga florist.

malintobias-26

Ni hittar henne givetvis på Instagram @blomstradesign klicka här för att komma direkt till hennes fina instagramprofil.

Hon har även en hemsida som ni hittar här.

STORT TACK för fantastiskt fina bröllopsblommar och för all hjälp!
Vi är så glada att vi valde dig och hoppas vi ses i sommar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *