pre wedding day update

Det var ett litet tag sedan sist. Har liksom känt att det varit ganska skönt och stänga av lite från blogg och sociala medier ett litet tag. Bara hinna landa i att vara fru och förstå och att vi faktiskt gift oss. Det var ju som många vänner som sa till mig innan bröllopet; ”se till att njuta hela dagen, denna dagen går så fort och den kommer bara komma en gång i livet”, och jag kan inte mer än intyga att det verkligen är så. Det var också helt klart den bästa dagen i mitt liv & vårt liv hittills! Man ville inte att den har magiska dagen skulle ta slut.

Nu är jag så taggad på att skriva och dela med mig av hela vår bröllopshelg. På fredagen hade vi en  pre wedding day för närmsta vänner och familj. Det var verkligen så mysigt och härligt att vara få hänga lite avslappnat dagen innan. Att bara få hinna prata, få hjälp med de sista förberedelserna och bara ta in att det är nu det händer, vi ska gifta oss imorgon. Det var den mest perfekta förberedelsen.

Jag, Tobbe och min ena bror som också var en av våra toastmasters åkte ut till Marstrand redan vid 10-tiden på fredagen. Vi hade lite småpill att fixa med innan de första gästerna anlände. Som ni ser så var bilen fullproppad från golv till tak. Men taggade var vi!

Gästerna anlände strax innan kl.12.30 för att checka in och få sina hotellrum. Därefter vid 13-tiden var dags att åka ribbåt! Så jädrans kul och så roligt att göra något tillsammans dagen innan.

Vi åkte ut till Paternoster!

Väl framme serverades det ostron & bubbel samt en kik i fyren. Som vanligt vid bästkusten är det nästan alltid soool!

Min fina bror & ena toastmaster & min älskade man

Mina magiska tärnor (ena av dem saknas) <3

Det blev en magisk dag och den bästa starten på en helg vi alltid kommer att minnas.

Vi var tillbaka på land igen vid 15-tiden. Då var dags att repa för två av mina tärnor skulle sjunga, vilket var ett litet mission att få ut Tobbe ur lokalen eftersom att detta var en liten överraskning till honom. Vi riggade även upp ljudsystemet för att se så att alla mickar fungerade, kollade även av ljus och sådant småfix som man inte hinner kolla på bröllopsdagen.

Vid 18-tiden hade alla gästerna dressat om, då var det nämligen dags för middag på Grand hotell.

Efter middagen blev det en liten sväng till Societetshuset tillsammans med brudföljet för att öva hur vi skulle gå in.
Sedan var det dags att krypa till sängs för att göra sig redo för vår bröllopsdag<3

2 thoughts on “pre wedding day update

 1. Tack för en fantastiskt rolig dag ! Så mysigt att
  hinna träffas och uppleva Marstrand och
  Paternoster tillsammans med era närmsta
  vänner o släkt! Ribbåt turen var så häftig,sen
  oston och bubbel på det !! Kul att ytterligare folk
  anslöt sen till middagen. Tack gör att vi fick vara
  med och dela allt med Er ! Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *