Recap ifrån mötena på Marstrand..

I mitt förra inlägg skrev jag att vi skulle ut till Marstrand i helgen som var, här kommer en liten recap..

I söndags hade vi två möten inplanerat där ute. Vi var ute på Marstrand redan vid 10.30 och hade bokat ett möte med konditoriet som ska göra vår tårta. Det är svårt det där med att beställa en tårta. Det viktigaste är väl att den ser fin ut? och att den har många våningar. Att den är god är väl bara ett plus 😉
Vi beställde iallafall en våningstårta med 4 våningar tror jag det blir. Tårtan kommer vara med smak av hallon och passionsfrukt. Den kombon brukar vara ett framgångsrecept.

Innan vi hade vårt andra möte, hann jag och Tobbe gå en långpromenad där ute på ön och reka lite schysta ”photo spots”. Kommer nog bli en del foton i borgen där uppe på höjden, fantastiskt vacker utsikt med havet åt alla håll! Sedan kan det nog också bli coolt att kunna ta någon bild inne i borgen. Det kommer också bli någon bild ute på en klippa precis vid vattnet, helst i solnedgången. Ja det finns några krav att uppfylla.. 😀

Vårt sista möte bestod mest av att checka av några frågetecken inne i lokalen. Ljus och ljud bland annat. Idag har Tobbe tagit in en offert på ljudet som vi kommer behöva hyra in och ha under vigseln utomhus. Vi kollade även lite på bordsplaceringen och hur man ska placera ut alla borden i lokalen på bästa sätt, vart vi ska sätta honnörsbordet etc. Vi ska också hyra in vita stolsöverdrag, tycker det är så fint och gör så mycket för dukningen det känns så bröllopsmässigt att ha vit klädsel på stolarna. Så det blev en check på stolarna så vi vet att vi hyr rätt överdrag. Det börjar ordna upp sig. Alla stora saker är nu bokade och dagarna tickar ned. Det går så fort nu..72 dagar idag.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *