bröllopsfrisyrer

brudha%cc%8ar-kollage-1-ny

De senaste kvällarna har jag suttit som en galning på Pinterest och spånat på frisyrer. Åh det är så svårt jag vill ha allt jag hittat i en frisyr. Det hade förmodligen inte varit så fint men det är så svårt att bestämma sig eller veta vad man vill ha. Sen ska det ju passa till klänningen också. Lite längre fram i maj ska jag till frisören som ska fixa håret, då blir det till att testa lite olika uppsättningar. Jag vill liksom ha det uppsatt men inte för mycket och absolut inte för stramt utan mer ut det ”busiga” hållet..

Tänkte dela med mig lite av vad jag gillar & kanske blir det något åt detta hållet

Bilder: Pinterest

I helgen ska vi ut en sväng till Marstrand där vi ska provsmaka tårta och bestämma oss vad det ska bli. Vi kommer också kolla lokalen en gång och checka av några frågetecken där. Kommer uppdatering om det i helgen!

Trevlig helg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *