Hur träffades vi ? – Del 2

Förkylningen hade lagt sig och det var dags för en av många studentfester på universitet, denna heter Dra´t i spat. Vi i festeriet möttes upp redan 15.00 för fredagspub i Kårallen. Jag satt där tillsammans med mina vänner och plötsligt får jag syn på Gustav. Våra blickar möttes och han gav mig en nick som hälsning. Röd som en tomat vände jag mig till min vän Billie. Han är här sa jag, min tränare. Jag hade såklart delgett min upplevelse från den där första träningen. – Titta inte, sa jag. Självklart tittar alla upp på honom. Men tack och lov var han mer intresserad av sin telefon just då. Phu!

Timmarna gick, vi drog iväg på förfest tillsammans med universitetets andra festerier. Det var en så rolig kväll! Tyvärr inträffade det mindre roliga saker vilket gjorde att jag begav mig hemåt strax efter midnatt. När jag är på väg hem får jag ett sms, det är från Gustav. Han frågar om det finns intresse för en shot i baren. Jag stannar och funderar någon minut, tänker att jag kan gå hem och vara ledsen eller också gå tillbaka och vända det negativa till något positivt. Jag går tillbaka…

När vi möts upp får jag en härlig känsla i kroppen. Vi tar inte bara en utan flera shots i baren. Jag får reda på att han är singel och trots berusningen känner jag så tydligt av kemin mellan oss. Vi tillbringar resterande tid på festen tillsammans. Jag som hade bestämt mig för att strunta i killar och fokusera på mig själv fick . Kanske var det inte den mest romantiska första träff i overaller med spilld öl men det är ett moment jag aldrig kommer att glömma.

Vi sågs i stort sett varje dag efter den kvällen, vi var sådär larvigt kära. Vi smög med vår kärlek ganska länge, speciellt med tanke på att han var tränare för mitt lag. Första tiden var SÅ härlig men även ganska turbulent. Men jag skulle säga att efter 4 månader var vi säkrare än säkrast. Vi ville vara ett par och här står vi än idag, på väg mot att bli man och fru! Så fantastiskt galet ändå!

485860_487586197932500_66131023_nHur Gustav kunde falla för mig den kvällen är ändå ett mysterie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *