Skor!?

Att hitta de perfekta skorna till bröllopet är för mig som att leta efter en nål i en höstack. Min skohylla består mest av träningsskor och vita converse. Det skulle vara drömmen att få ha på sig ett par vita converse under bröllopsdagen, meeeen samtidigt så känns det som att bryta mot lagen. Jag vill ju ändå känna mig fin denna dag och jag tror inte att de vita conversen ger mig den känslan. Så nu är den stora frågan, vad ska jag ha för skor?

Jag har varit på skattjakt på diverse sidor och försökt leta mig fram på Pinterest efter inspiration men jag har inte hittat den där guldkistan än. Jag kan inte ens bestämma mig för vilken färg jag tycker är fin. För mig är det inte självklart att jag ska ha vita bröllopsskor. Lutar mer åt ”dusty pink” eller beige.

Skorna är nog bland det viktigaste plagget inför den stora dagen. Jag ska ju stå, gå och dansa med dessa i fleeeera timmar. Mina fötter får inte börja värka, inget skoskav (tjejen med känsliga hälar) och sedan måste de vara snälla för mitt knä som jag lätt kan få ont i om jag har för dåliga skor. Ja jag vet vad ni tänker, hur bra är converse egentligen? Kan inte försvara mig i den frågan…

Min barndomsvän Sara bytte skor under dagen. Hon gick från skor med liten klack till ett par låga Vans-liknande skor i guld och glitter. Passade bra när det var dags att inviga dansgolvet. Jag funderar på att eventuellt göra något liknande men jag vet inte om det kommer resultera i att jag går och trampar på min klänning. Det här med klack är också svårt, jag vill ha en liten klack, dels för att jag vet att det påverkar känslan av att vara fin (förstå mig rätt) men även förbättrar min hållning. Däremot får klacken inte vara för hög, då blir jag längre än Gustav ;). Det är en känsla som varken han eller jag gillar.

Jag vill kommentera bilden till detta inlägg. Det är nämligen så att varje gång jag ger mig ut på den här skattjakten efter bröllopsskor så dyker denna typ av sko upp. Alltså på riktigt, är de ens fina? Smaken är ju som baken, för mig är dessa skor gräsliga och jag förstår inte konceptet med att bära skor likt dessa på sin dag. Jaja, tur att tiden ännu är god, jag tar min skattkarta och letar vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *