Wish!

För ungefär en månad sedan berättade min brudtärna Ia om appen Wish för mig. Jag (sista på planeten) hade inte hört talas om detta men fattade tyvärr att i samma sekund som hon berättade att jag skulle fastna. Jag fastnade, tack och lov inte lika fast längre men det har varit en del klickande på telefonen. Har du inte hört talas om Wish så är det en app som har tusentals prylar som till största del är skit men väldigt billigt (inträde på eget ansvar).

Vi klickade redan första kvällen tillsammans, jag och Wish! Med tanke på att man inte får allt på en och samma gång utan pö om pö kommer det komma lite inlägg då och då där jag visar upp några av de saker som jag shoppat. En del saker har jag fått snabbare än vad som var tänkt och en del saker har och kommer jag säkert få vänta på ett bra tag. MEN två saker som jag beställde var ju det som skickades ut till mina brudtärnor. Självklart fick de varsin ”morgonrock” med trycket bridesmaid på. De fick en rödrosa nyans på sina. Jag klickade självklart hem en även till mig men med en annan text såklart. Detta är mest en plojgrej men ändå ganska roligt och jag ser oss bära dessa under morgonen tillsammans när vi gör oss iordning. Blir lika pirrig varje gång jag drar ut lådan där min morgonrock ligger.

Jag har beställt lite dekoration från Wish. Om allt kommer att användas återstår att se men so far so good. Man får inte ha höga förväntningar för då kommer man helt klart bli besviken. Kvalité är inte direkt vad den här appen har att erbjuda om vi säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *