Måndagspepp!

Inatt drömde jag mardrömmar igen. Det var faktiskt ett tag sen nu som jag drömde om själva bröllopet. Inatt var det dags för vigsel och kantorn började spela. Jag hade precis anlänt till kyrkan, hade ingen aning om var Gustav var och min klänning hade jag inte ens fått på mig. Inte nog med det så var varken hår, smink eller smycken på plats. Det var sådan panik! Kyrkan var full av förväntansfulla gäster och Gustav stod och stampade nervöst på grusgången när jag kom löpande. Känslan när jag vaknar 06.02 med ett ryck och inser tacksamt att det bara var en dröm. Undrar hur många fler liknande drömmar jag kommer att ha innan det är dags 😛 ?

Tack och lov inga negativa besked idag. En har ju blivit van med att måndagar bjuder på det. Idag har det varit en bra dag, jobbet flöt på, jag tog rast när jag skulle och avslutade dagen med fys tillsammans med Marie-Louise och Marcus. Det var ett brutalt och flåsigt pass idag och mina ben skakar typ fortfarande. Tröttnar aldrig på den här känslan man får efteråt, älskvärt! Glad över att det är så ljust utanför fönstret också, det gör att jag känner mig piggare. Nu är det enbart 1,5 arbetsdag kvar sedan sticker vi till det stora landet i väst. Woop woop! Trodde inte jag kunde bli mer pepp men nu är jag nästan överpepp.

Inte nog med att måndagspeppen är stor idag, världens bästa svärmor fyller år! Jag hopppas att jag blir som Birgitta när jag blir äldre. Lever livet fullt ut och sprudlar av energi och glädje! Stort grattis på din dag Birgitta 😀 !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *