Foten på gaspedalen!

I söndags hade vi en fixardag där vi strukturerade och listade upp i punktform för varenda liten detalj som vi nu behöver titta på inför the big day. Självklart finns det mycket som man inte kan börja rodda med förrän dagarna innan men ändå.

Snart är sista anmälningsdag till bröllopet och nu börjar det kännas som om bröllopet blir mer och mer verkligt. Ibland känns det som om vi leker bröllopsplanering men sedan kommer det stunder när det bara öser över en, pirret tar vid, hjärtat gör volter och man kan inte sluta le. Gårdagen tillbringade jag åt att maila flera av våra kontakter för att stämma av lite inför slutet av månaden då vi besöker Vimmerby för familjehäng och bröllopsbestyr. Ska bli så kul!

I söndags började Gustav fila på utseende av vårt vigsel- och festprogram. Vi har inte helt spikat det än men det går självklart i samma stil som bröllopsinbjudan. Skönt att ändå vara igång med det och sedan ska vi ”bara” fylla det med innehåll, som jag längtar efter det! Även bordsplaceringen började vi spåna på i söndags, men det är verkligen sådär svårt som alla säger. Ska ge ett längre uttalande om det när vi blir klara, vilket nog kommer ta en tid till. Nu har vi satt en grund som vi tror är bäst om den får ligga ett tag så kan vi plocka upp det igen vid ett senare tillfälle.

Känns så skönt att vi dragit igång igen på riktigt med all planering. Igår efter jobbet drog vi ut på promenad för att reka bröllopsskor, vi hann till avenyn och in i en butik. Ljuset lurade oss helt så vi blev chockade när butiksbiträdet kom fram och sa att de höll på att stänga. Det var bara att vända hem igen, men en skön promenad blev det ju åtminstone =). Som sagt, skönt att vara igång igen och det med en positiv känsla. Innan vi åkte till New York var jag rätt mätt på allt och kände att de väggropar vi stötte på skapade en negativ inställning. Det behövdes verkligen en paus och en resa till andra sidan jordklotet för att hitta gaspedalen igen! Nu kör vi – three months to go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *